Hallitushaku 2022

10.10.2022

Uusia kokemuksia, verkostoitumista ja vaikuttamista − haluaisitko olla mukana luotsaamassa Porin Seudun Ekonomien toimintaa? Asetu ehdolle Porin Seudun Ekonomit ry:n hallituksen jäseneksi tai puheenjohtajaksi!


Porin Seudun Ekonomit, tuttavallisemmin PorSE, on alueen ekonomit yhdistävä Suomen Ekonomien paikallisyhdistys. PorSE on profiloitunut yli 470 jäsenelle suunnatun vapaa-ajan toiminnan järjestäjänä. Tapahtumia on kolmisenkymmentä vuodessa ammatillisen kehittymisen tapahtumista perinteisiin lounas- ja aamiaistilaisuuksiin, vuotuisia juhlaperinteitä, rennompia illanviettoja ja kulttuuritapahtumia unohtamatta. Mukaan mahtuu aina uniikkeja ja uusia tapahtumia ja ensi vuonna juhlimme näyttävästi yhdistyksen 80-vuotista taivalta!

Hallituksen rooli yhdistyksen toiminnassa on olennainen. Arvokasta vapaaehtoistyötä tekevät hallitusjäsenet mahdollistavat tämän ainutlaatuisen ekonomiyhteisön toiminnan. Hallituksen jäsenenä pääset laajentamaan verkostojasi tapaamalla ekonomikollegoja ja kyltereitä sekä alueellisesti että valtakunnallisesti niin ammatillisesta näkövinkkelistä kuin vapaa-ajan aktiviteeteissakin.

Haemme nyt Porin Seudun Ekonomien hallitukseen puheenjohtajaa ja viittä uutta hallitusjäsentä erovuorossa olevien hallitusjäsenten tilalle. Puheenjohtaja valitaan vuodeksi kerrallaan ja hallituksen jäsenet kolmeksi vuodeksi kerrallaan. Hallitukseen ja puheenjohtajaksi voivat hakea kaikki Porin Seudun Ekonomien jäsenet, olitpa sitten vasta­valmistunut, pidemmälle työurallasi ehtinyt tai eläkkeelle siirtynyt, yhdistyksen uusi jäsen tai jo entuudestaan monelle tuttu. Kaikki jäsenemme ovat yhdistykselle yhtä arvokkaita. Toivomme, että olet aktiivinen, organisointitaitoinen, sosiaalinen ja yhteistyökykyinen tiimipelaaja, joka on utelias uusille asioille ja haluat aidosti vaikuttaa yhdistyksen asioihin. Puheenjohtajaksi hakevalle katsotaan eduksi aiempi kokemus hallitustyöskentelystä ja aktiivisuus yhdistyksen toiminnassa.

Hallituksen kokouksia on vuosittain noin kymmenen yhdistyksen sääntömääräisten kokousten lisäksi. Jokaisella hallituksen jäsenellä on oma vastuuroolinsa, josta päätetään hallituksen järjestäytymiskokouksessa uuden kauden alkaessa. Jäsentapahtumia järjestetään kuukausittain ja jokainen hallitusjäsen ottaa vetovastuun muutamasta tapahtumasta vuodessa. Puheenjohtajan ja hallituksen tehtäviin kuuluu paikallisyhdistyksen toiminnasta vastaamisen lisäksi myös liittotason vaikuttaminen. Puheenjohtaja edustaa yhdistystä Suomen Ekonomien liittokokouksissa ja valtakunnallisessa ekonomipuheenjohtaja-verkostossa hallituksen jäsenten tukemana. Erilaisista hallituskokemuksista ja -rooleista voit lukea yhdistyksen sivuilta.

Hallituksen jäse­nenä olet oikeutettu osallistumaan kaikkiin yhdistyksen tapahtumiin veloituksetta, pääset vaikuttamaan yhdistyksen toimintaan, opit hallitustyöskentelystä ja saat itsellesi arvokkaita kokemuksia. Hallituksen jäsenenä olet Suomen Ekonomien luottamushenkilö ja saat myös liiton tarjoamat luottamushenkilön edut käyttöösi.

Hallitustyöskentely on antoisaa, hauskaa ja merkityksellistä. Lähde rohkeasti mukaan! Tervetuloa mukaan myös ensi vuoden suunnittelukokoukseen Rantakartanolle ma 17.10.2022 klo 19 (ilmoitathan tulostasi Heinille).

Lisätietoja saat yhdistyksen puheenjohtajalta Heini Korvenkangas joko puhelimitse 050 3055 305 tai sähköpostilla heini.korvenkangas (at) gmail.com. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 30.10.2022 mennessä osoitteeseen info@porinseudunekonomit.fi. Liitä mukaan hakemukseesi tiivistetty esittelyteksti itsestäsi. Henkilövalinnoista päättää yhdistyksen sääntömääräinen syyskokous, joka pidetään 9.11.2022 Caffé Localessa.