Miksi palkata kylteri?

30.3.2023

Kesätyörekrytointi käy tulikuumana tällä hetkellä ja moni yritys miettii, mistä löytäisi parasta osaamista omiin tarpeisiin. Ei hätää, sillä apu löytyy aivan Kokemäen joen varresta. Nimittäin Porin yliopistokeskus elää ja hengittää vallan mainiosti noin 600 kauppatieteiden opiskelijan, eli kylterin, voimin. No, minkä ihmeen takia pitäisi sitten kylteri palkata?

Kauppatieteiden opiskelijat ovat erinomainen valinta monille yrityksille, sillä heillä on laaja-alainen ja monipuolinen osaaminen liiketoiminnan eri osa-alueilta. Pääaineena Porissa on markkinointi, johtaminen ja organisointi sekä laskentatoimi ja rahoitus. Jo näistä on yrityksen eri osa-alueilla hyötyä, mutta tätä on tukemassa laaja valikoima eri sivuainevalintoja.

Kyltereiden vahvuus ei kuitenkaan ole pelkästään käytyjen kurssien sisällössä. Kauppatieteen tutkinto pitää sisällään hyvin monipuolisen sekä nopeatempoisen oppimäärän, joka edellyttää, että kylterit ovat nopeita oppimaan uusia asioita sekä kehittämään omia taitoja jatkuvasti. Tämän merkitys kasvaa yhä nopeammin muuttuvassa liiketoimintaympäristössä.

Tämän lisäksi kylterit omaavat hyvät sosiaaliset taidot, mikä auttaa heitä kehittämään sekä hankkimaan uusia asiakassuhteita, luomaan merkityksellisiä verkostoja sekä toimimaan hyvänä osana tiimiä. Myös analyyttinen ajattelu sekä ongelmanratkaisutaidot korostuvat kyltereiden osaamisessa. Kaikki tämä, monikieliset opinnot sekä nyky-yhteiskunnan paineen alla muodostunut timanttinen tietoteknologiaosaaminen on syy sille miksi palkata kylteri.

Tarvitsisiko teidänkin yrityksenne kunnianhimoisen tulevaisuuden talouden tekijän? Ota yhteyttä yrityssuhdevastaava@porinkylterit.fi ja vinkkaa mielenkiintoisesta työpaikasta.