Valokuvakilpailun voittajat löytyivät Ouran retken otoksista

19.9.2020

Osana kotisivu-uudistusta hallitus julisti valokuvauskilpailun. Kilpailun teemana oli "satakuntalainen ekonomiheimo" ja kilpailuaika oli 8.6.-31.7.2020.

Valokuvauskilpailun tavoitteena oli ikuistaa, minkälaiset paikat, maisemat, tarinat tai tilanteet kuvastavat satakuntalaista ekonomiheimoa ja miltä näyttää satakuntalainen ekonomi tai kylteri. Kilpailu oli avoin sekä PorSE:n jäsenille että ainejärjestö PorKyn opiskelijoille. 

Juhannuksen jälkeinen kesäretki Merikarvialle ja Ouran saaristoon kokosi yhteen linja-autolastillisen ekonomeja. Koronakevään jälkeen rajoitukset hieman hellittivät ja ekonomit saivat viettää aurinkoisen ja lämpimän päivän merellä. Iltapäiväkahvit nautittiin Selkämeren kansallispuistoon ja Natura 2000-alueeseen kuuluvalla Ouraluodolla ja päivällinen nautittiin Krookan satamaan muuttaneessa Merry Monkissa.

Retki oli kaikin puolin onnistunut, mikä innoitti ekonomit myös tarttumaan kameraan. Valokuvakilpailun voittajaksi valikoitui PorSE:n jäsen Tanja Mönkkönen otoksella "Virkistyshetki kesäretkellä". Tanjan sanoin uintikuvasta heijastuu PorSE:n iloinen ja rento yhteishenki. Voittaja sai 300 euron lahjakortin Rajala Pro Shop -valokuvaustarvikeliikkeeseen.

Lisäksi hallituksesta koostuva raati palkitsi kunniamaininnalla Juhana Valon otoksesta "Ekonomi kesälomalla". Myös kunniamaininnan saanut palkittiin lahjakortilla Rajala Pro Shop -valokuvaustarvikeliikkeeseen (EUR 50).

Onnittelut voittajille! Voittajille on ilmoitettu henkilökohtaisesti ja lahjakortit on toimitettu heille sähköisesti. 

Valokuvauskilpailun sääntöjen mukaisesti Porin Seudun Ekonomit voi käyttää kilpailuun toimitettuja kuvia viestinnässään.