Jäseneksi liittyminen

Suomen Ekonomien ja siten Porin Seudun Ekonomien jäseneksi voi liittyä, kun:

  • on suorittanut alemman tai ylemmän kauppatieteellisen alan perustutkinnon tai jatkotutkinnon suomalaisessa yliopistossa (kauppatieteiden kandidaatti KTK, kauppatieteiden maisteri KTM tai kauppatieteiden lisensiaatti KTL ja kauppatieteiden tohtori KTT, sekä myös aikaisemmat tutkinnot nimikkeillä ekonomi, diplomekonom, akateeminen sihteeri, diplomkorrespondent, kirjeenvaihtaja)
  • on saanut suomalaisen yliopiston kauppatieteiden maisterin (KTM) tutkinnon opinto-oikeuden tai kauppatieteiden tohtorin tutkinnon (KTT) suoritusoikeuden.

Lisäksi jäseneksemme voi yleensä tapauskohtaisen harkinnan jälkeen liittyä, kun

  • on suorittanut Suomessa tai ulkomailla yliopiston tarjoaman MBA-/EMBA-ohjelman ja tämän lisäksi on suoritettuna yliopistollinen perustutkinto.
  • on suorittanut Suomessa tai ulkomailla muun sellaisen yliopistotutkinnon, jonka sisältö on vaatimuksiltaan, osaamistavoitteiltaan, pääaineeltaan tai suuntautumisvaihtoehdoltaan verrattavissa kauppatieteelliseen perus- tai jatkotutkintoon.

Myös sellaiset henkilöt voidaan ottaa yhdistyksen jäseniksi, jotka ovat suorittaneet kauppatieteellisiä yliopisto-opintoja (60 ECTS, opiskellen noin yhden vuoden opinnot tai enemmän), mikäli henkilö on suorittanut yliopistotutkinnon.

Ekonomijäsenenä saat kaikki Ekonomiliiton palvelut ja edut käyttöösi sekä pääset mukaan oman paikallisen ekonomiyhdistyksesi toimintaan.

Liity ekonomijäseneksi: liittymislomake