Tapahtumat

 

Tiedot uusista tapahtumista löydät kotisivujemme etusivun
Tapahtuma-osiosta
!

 

Lisäksi tapahtumatietoja saat jäsenkirjeestä, tapahtumakalenterista,Facebookista ja Ekonomi-lehdestä.

 

 

Tapahtumiimme ilmoittautuminen tapahtuu Suomen Ekonomien tapahtumakalenterin kautta. Kalenteriin kirjaudutaan Suomen Ekonomien jäsenpalvelun käyttäjätunnuksilla. Pidä ne tallessa, sillä jäsenpalvelusta löydät myös paljon muuta hyödyllistä, mm. palkkatutkan, virtuaalilakimiehen, webinaarit ja sopimusmallit.

Tapahtumakalenterissa on nähtävillä useimpien ekonomiyhdistysten tapahtumatiedot ja Suomen Ekonomien järjestämät tapahtumat.

Toimintaohjeet tapahtumiin ilmoittautumiseksi:

 

  1. Avaa tapahtumakalenteri: tapahtumat.ekonomit.fi tai mene suoraan tapahtuman kalenterinäkymään jäsenkirjeestä tai nettisivulta.
  2. Jos menit tapahtumakalenterin pääsivulle valitse järjestäjä: Porin Seudun Ekonomit
  3. Klikkaa "Kirjaudu ja Ilmoittaudu"-linkkiä tapahtumasivun alalaidassa.
  4. Kun olet ilmoittautunut tapahtumaan, saat vahvistusviestin sähköpostiisi. Lisäksi saat muistutusviestin viikkoa ennen tapahtumaa. 
  5. Suorita mahdollinen osallistumismaksu kahden päivän kuluessa tapahtumailmoittautumisesta. Muista käyttää annettuja viitetietoja. Pankkiyhteystietomme löydät täältä.

 

Ohjeet jäsenpalveluun kirjautumiseksi

 

  • Kun kirjaudut ensimmäistä kertaa tapahtumakalenteriin, on käyttäjätunnuksesi Suomen Ekonomien jäsennumero ja salasanana henkilötunnuksesi loppuosa (neljä viimeistä merkkiä ja mahdollinen kirjain ISOLLA kirjaimella).
  • Voit kirjautua jäsenpalveluun käyttäjätunnuksillasi, Facebook- tai Linkedin-kirjautumisella tai verkkopankkitunnuksilla.
  • Facebook- tai LinkedIn-kirjautuminen on mahdollista vasta, kun olet sallinut tämän jäsenpalvelussa. Mene kohtaan Vaihda käyttäjätunnus ja/tai salasana ja laita rasti ruutuun sivun alaosassa kohdassa "Salli Facebook/Linkedin -kirjautuminen".
  • Jäsennumerosi löydät mm. jäsenlaskusta tai Ekonomi-lehden takakannen osoitteestasi. Voit myös tiedustella jäsennumeroa osoitteesta jasenrekisteri@ekonomit.fi.
  • Jäsenrekisteriä koskevat muutokset pyydetään lähetämään osoitteeseen jasenrekisteri@ekonomit.fi

Jos tarvitset opastusta tapahtumakalenterin käyttöön, älä epäröi olla yhteydessä hallituksemme jäseniin - yhteystiedot löydät täältä.