Katri Saarikivi: Digitalisaatioon reagoinnista kohti älykästä työntekoa

Tervetuloa kuuntelemaan aivotutkijan, työelämän empatian puolestapuhujan Katri Saarikiven luentoa aiheena:

Digitalisaatioon reagoinnista kohti älykästä työntekoa

Tilaisuus alkaa joustavasti ruokailulla klo 16.30. Luento alkaa klo 17.00. Osallistujamäärästä riippuen järjestetään joko yhteiskuljetus tai kimppakyytejä (lähtö klo 15:45, paikka tarkentuu).

Ilmoittautumiset tapahtumakalenterin kautta viimeistään keskiviikkona 12.4.2023.

Katri Saarikivi on tutkija ja tiiminvetäjä Helsingin yliopiston Kognitiivisen aivotutkimuksen yksikössä. Katri tutkii työssään tarkkaavaisuuteen, empatiaan ja hyvään vuorovaikutukseen liittyviä aivomekanismeja. Erityisenä kiinnostuksen kohteena on se, millä tavalla nämä mekanismit toimivat verkon yli tapahtuvassa vuorovaikutuksessa.

Omien tutkimuskysymysten lisäksi Katrin intohimona on herättää ihmisten uteliaisuutta tutkimustietoa kohtaan. Tästä syystä hän työskentelee tutkimustyönsä ohella myös työyhteisöjen kanssa, auttaen relevantin tutkimustiedon sekä tutkimusmenetelmien hyödyntämisessä. Katri Saarikivi puhuu vuorovaikutuksen ja empatian merkityksestä digitalisoituvassa asiakaskohtaamisessa. Tekoäly auttaa tehostamaan töitä ja prosesseja, mutta empatiaa ja vuorovaikutusta ne eivät pysty korvaamaan. Kun verkkokauppa ja asiakaspalvelu verkossa lisääntyvät, tunteiden ja empatian merkitys korostuu: Tiedätkö, miltä asiakkailtasi tuntuu verkossa asioidessaan? Entä tulevatko he ymmärretyiksi vaikeissa tilanteissa?

https://www.myspeaker.fi/puhuja/katri-saarikivi/

Tilaisuuden järjestää Rauman Ekonomit.

Lisätiedot Heiniltä (050 3055 305, WhatsApp tai tekstiviesti tavoittaa parhaiten)

Ilmoittautumisajan jälkeen tehdyistä peruutuksista ja no-show -tapauksissa perimme no-show -maksun toteutuneiden kulujen mukaan.