Kauttuan Ruukinpuiston Venetsialaiset

Veden, tulen ja valon juhla la 28.8. 

Elokuun viimeisenä lauantaina Kauttuan Ruukin hämartyvässä illassa on huikeaa tunnelmaa, huippuesiintyjiä, hyvää ruokaa, juomaa sekä iloisia kohtaamisia.

Ruukinpuiston Venetsialaisia aloitellaan Valjastallin vintille rakennetussa uniikissa Ruukin VIP-tilassa nauttien venetsialaispöydän herkuista ja VIP-ohjelmasta huikeassa miljöössä.

Tapahtuma-alueelta löytyy lisäksi useita ruokaa ja juomaa tarjoilevia mielenkiintoisia ja erikoisia paikkoja, mm. ratastallin ravintolakojuja ja viljamakasiinin viinin ystävien tunnelmallinen kohtaamispaikka - Ruukin viinibaari.

Illan aikana kuullaan huippuesiintyjiä. Lavalle kipuaa Suvi Teräsniska ja paluun keikkalavoille tekevä kaikkien tuntema Mamba. Talliravintolassa vietetään jatkoja, jossa esiintyy legendaarinen Pelle Miljoona.

Ruukinpuistossa tuikkivat illan hämärtyessä tunnelmalliset lyhdyt ja kynttilät ja illan huipennukseksi on suunnitteilla näyttävä ilotulitus.

Matka alkaa tutusta paikasta Punaisen Kukon edestä lauantaina  28.8 klo 16.00. Paluumatkalle lähdemme Kauttualta n. klo 24 ja takaisin Porissa olemme yöllä n. 01.00.

Hinta on Porin Seudun Ekonomien jäsenelle 70 euroa ja avecille 110 euroa.

Hinta sisältää bussikuljetukset Kauttualle, VIP-lipun tapahtuma-alueelle sekä ruuan. Vip-menu katsottavissa tästä.

Lisätietoja Kauttuan Ruukinpuiston Venetsialaisista:
https://euraevents.fi/events/kauttuan-ruukinpuiston-venetsialaiset-veden-tulen-ja-valon-juhla/

Ilmoittautumiset tapahtumakalenterin kautta 21.8.2021 mennessä. 

Lisätiedot tapahtumasta tarvittaessa: Piia Tiensuu, 0414373402