Tammikuun afterwork: Yksilöiden ja tiimien motivointi muuttuvissa työympäristöissä

Tervetuloa kuulemaan ja keskustelemaan Päivi Mayorin, KTT ja Marjo Riskun, KTM johtamana mistä yksilöiden ja tiimien motivoinnissa on kyse ja miten motivaatiotietoa voi hyödyntää erilaisissa työympäristöissä. Kuinka yksilöllinen motivaatiotuntemus voidaan valjastaa yhteisesti sovittujen tavoitteiden johtamiseen? Entä miten tukea motivaation kautta esimerkiksi tiimiohjautuvuutta ja yhteistyötaitoja? 

Tilaisuuden pohjana Mayor ja Risku hyödyntävät uunituoretta kirjaansa "Opas yksilöiden ja tiimien motivointiin. 16 perustarvetta muuttuvissa työympäristöissä" (Alma Talent). He kertovat myös kirjassa esitellyistä keisseistä sekä antavat konkreettisia vinkkejä työyhteisöille motivoinnin tueksi.

Päivi Mayorin ja Marjo Riskun uunituore "Opas yksilöiden ja tiimien motivointiin. 16 perustarvetta muuttuvissa työympäristöissä" (Alma Talent) on tarkoitettu yksilöiden, tiimien ja koko organisaation johtamisesta ja henkilöstön kehittämisestä kiinnostuneille hyvin käytännön läheiseksi oppaaksi ja työkaluksi.

Tilaisuuden järjestää Rauman ekonomit. Kirjan teemoista järjestetään Rauman ekonomien toimesta myöhemmin keväällä myös kirjapiiri, jossa kirjoittajat ovat mukana.

Sitovat ilmoittautumiset tapahtumakalenterin kautta 22.1.2023 mennessä.

Lisätietoja tarvittaessa Heiniltä (050 3055 305, WhatsApp tai tekstiviesti tavoittaa parhaiten)