Viinitollon kirjaesittely & etätasting

  • pe 23.4.2021 klo 1820
  • Oma tietokone

Tervetuloa kuulemaan, kuinka Viinitollon käsikirja syntyi! Kirjaesittelyn lomassa on mahdollisuus osallistua omakustanteiseen viinitastingiin 
(4 viiniä, EUR 26,25).

Maija Männistö on raumalainen toimittaja, sisällöntuottaja, kirjailija ja Viinitollo. Hän on rennon viinipuheen puolestapuhuja, joka nauttii viiniä vain iloisina hetkinä. Viinitollo sai alkunsa Instagramissa, ja nyt Maijan tutkimusmatkasta viinien maailmaan on julkaistu Viinitollon käsikirja. Tervetuloa kuuntelemaan viinitollomaisesta lähestymistavasta jumalten juomaan, kirjaprojektin käänteistä ja nauttimaan samalla neljää erilaista viiniä! Kaikki viinit sopivat pikkusuolaisten kaveriksi, joten snäcksit ovat maistelun lomassa sallittuja, jopa suositeltavia oman maun mukaan!

Maisteltavien viinien saatavuus tietystä myymälästä kannattaa tarkistaa Alkon verkkosivuilta tai tilata viinit verkkokaupasta suoraan myymälästä noudettavaksi. Viinit ovat kaikki pikkupulloissa, mutta osasta on saatavilla myös muita pakkauskokoja.

Illan viinit:

Freesin marjaisa Pinot Noir tölkistä

Kivassa pikkupullossa mehevä ruokapunkku

Kovassa nosteessa olevan Portugalin vinho verde

Ihana Villa Wolfin riesling


Esittelyyn on varattu pari tuntia, sen jälkeen voi jatkaa iltaa langoilla vapaamuotoisemmin ekonomituttavien kanssa.

Osallistumislinkki tapahtumaan lähetetään ilmoittautuneille edellisenä päivänä. Ilmoittautumiset tapahtumakalenterin kautta 21.4. mennessä.

Tervetuloa!

Lisätiedot tarvittaessa: Heini p. 050 3055 305

(Maijan kirjailijakuvan on ottanut Heidi Strengell.)