Hallitus- ja puheenjohtajahaku 31.10.2021 mennessä

9.10.2021

Uusia kokemuksia, verkostoitumista ja vaikuttamista −haluaisitko olla mukana luotsaamassa Porin Seudun Ekonomien toimintaa? Asetu ehdolle Porin Seudun Ekonomit ry:n hallituksen jäseneksi tai puheenjohtajaksi!

Porin Seudun Ekonomit, tuttavallisemmin PorSE, on alueen ekonomit yhdistävä Suomen Ekonomien paikallisyhdistys. Toiminnan keskiössä ovat yhdistyksen yli 470 jäsenelle järjestettävät tapahtumat, joita on kolmisenkymmentä vuodessa ammatillisen kehittymisen tapahtumista lounastilaisuuksiin, rennompia illanviettoja ja kulttuuritapahtumia unohtamatta.


Toimintamme luo ainutlaatuisen kanavan verkostojen rakentamiseen ja foorumin tavata alueen ekonomikollegoja niin ammatillisesta näkövinkkelistä kuin vapaa-ajan aktiviteeteissakin. Hallituksen rooli yhdistyksen toiminnassa on olennainen. Arvokasta vapaaehtoistyötä tekevät hallitusjäsenet mahdollistavat tämän ainutlaatuisen ekonomiyhteisön toiminnan.


Haemme nyt Porin Seudun Ekonomien hallitukseen puheenjohtajaa ja kahta uutta hallitusjäsentä erovuorossa olevien hallitusjäsenten tilalle. Yhdistyksen sääntöjen mukaisesti hallituksen kokoonpano on puheenjohtaja sekä 5-7 varsinaista jäsentä. Puheenjohtaja valitaan vuodeksi kerrallaan ja jäsenet kolmeksi vuodeksi kerrallaan. Yhdistyksen sääntöihin voit tutusta täällä. 


Hallitukseen ja puheenjohtajaksi voivat hakea kaikki Porin Seudun Ekonomien jäsenet, olitpa sitten vasta­valmistunut, pidemmälle työurallasi ehtinyt tai eläkkeelle siirtynyt. Kaikki jäsenemme ovat yhdistykselle yhtä arvokkaita. Toivomme, että olet aktiivinen, organisointitaitoinen, sosiaalinen ja yhteistyökykyinen tiimipelaaja, joka on utelias uusille asioille ja haluat aidosti vaikuttaa yhdistyksen asioihin. Puheenjohtajaksi hakevalle katsotaan eduksi aiempi kokemus hallitustyöskentelystä ja aktiivisuus yhdistyksen toiminnassa.


Hallituksen kokouksia on vuosittain noin kymmenen yhdistyksen sääntömääräisten kevät- ja syyskokousten lisäksi. Jokaisella hallituksen jäsenellä on oma vastuuroolinsa, josta päätetään hallituksen järjestäytymiskokouksessa uuden kauden alkaessa. Jäsentapahtumia järjestetään kuukausittain ja jokainen hallitusjäsen ottaa vetovastuun 1-3:sta tapahtumasta vuodessa. Puheenjohtajan ja hallituksen tehtäviin kuuluu paikallisyhdistyksen toiminnasta vastaamisen lisäksi myös liittotason vaikuttaminen. Puheenjohtaja edustaa yhdistystä Suomen Ekonomien liittokokouksissa ja valtakunnallisessa ekonomipuheenjohtaja-verkostossa.


Hallituksen jäse­nenä olet oikeutettu osallistumaan kaikkiin yhdistyksen tapahtumiin veloituksetta, pääset vaikuttamaan yhdistyksen toimintaan, tutustut uusiin ihmisiin, opit hallitustyöskentelystä ja saat itsellesi arvokkaita kokemuksia. Hallituksen jäsenenä olet Suomen Ekonomien luottamushenkilö ja saat myös liiton tarjoamat luottamushenkilön edut käyttöösi.

Hallitustyöskentely on antoisaa, hauskaa ja merkityksellistä. Lähde rohkeasti mukaan!


Lisätietoja saat yhdistyksen puheenjohtajalta Hannele Tuomaiselta joko puhelimitse 0405298758 tai sähköpostilla hantuoma@gmail.com. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 31.10.2021 mennessä osoitteeseen info@porinseudunekonomit.fi. Liitä mukaan hakemukseesi tiivistetty esittelyteksti itsestäsi ja valokuva. Ehdokkaat esitellään mahdollisuuksien mukaan ennen syyskokousta julkaistavassa jäsenviestissämme. Henkilövalinnoista päättää yhdistyksen sääntömääräinen syyskokous, joka pidetään 17.11.2021 Satakunnan Kauppakamarilla.