Puheenjohtajan tervehdys

23.1.2020

PUHEENJOHTAJAN TERVEHDYS
 

Hyvää alkanutta uutta vuotta 2020 Porin Seudun Ekonomit ry:n jäsenet!
Olen ylpeä ja innostunut siitä, että olen saanut toimia yhdistyksemme hallituksessa eri rooleissa useiden vuosien ajan. Kiitos luottamuksestanne, kun saan nyt luotsata toimintaa jälleen puheenjohtajan roolissa tämän uuden vuosikymmenen alkumetreillä.

Viime vuonna yhdistyksemme tarjosi jäsenilleen kymmeniä ammatilliseen kehittymiseen, virkistäytymiseen, yhdessäoloon ja verkostoitumiseen liittyvää tapahtumaa. Useissa tapahtumissamme oli mukana ilahduttava määrä kauppatieteen opiskelijoita, jotka haluamme sitoa aktiivisesti mukaan toimintaamme, ovathan he meidän tulevia jäseniä. Tästä toimintavuodesta on tulossa vähintäänkin yhtä tapahtumarikas ja monipuolinen kuin oli edellinenkin.

Yhdistyksen tilaisuuksissa on erinomainen mahdollisuus tutustua uusiin ihmisiin, kehittää itseään ja erityisesti päästä verkostoitumaan ja vaihtamaan ajatuksia muiden alueen ja myös valtakunnan ekonomien kanssa. Päätapahtumamme Ekonomijazz kokoaa jälleen ekonomit ympäri Suomen aveceineen Kehräämön tunnelmalliseen miljööseen jazzien päälauantaina. Lähde rohkeasti mukaan tapahtumiin, tehdään tästä mahtava toimintavuosi yhdessä!
                                 

    Hannele Tuomainen

    Porin Seudun Ekonomit ry:n
    puheenjohtaja 2020