Valokuvauskilpailu!

23.6.2020

Osana kotisivu-uudistusta hallitus on päättänyt julistaa valokuvauskilpailun.

Kilpailun teema: Satakuntalainen ekonomiheimo
Kilpailuaika: 8.6.-31.7.2020
Palkinnot: 1. sija 300€ lahjakortti Rajala Pro Shop -verkkokauppaan, 2. ja 3. sija ravintolalahjakortit satakuntalaiseen ravintolaan

Minkälaiset paikat, maisemat, tarinat tai tilanteet kuvastavat satakuntalaista ekonomiheimoa? Miltä näyttää satakuntalainen ekonomi tai kylteri?

Voit osallistua kilpailuun itse ottamallasi valokuvalla. Kuvan pitää olla vaakakuva ja teknisesti riittävän hyvä. Kilpailuun lähetettyjä valokuvia tullaan käyttämään Porin Seudun Ekonomien kotisivujen taustakuvana sekä kuvituskuvina kotisivuilla, jäsenkirjeessä ja PorSEn  sosiaalisen median kanavissa. Hyvä taustakuvan koko on esimerkiksi 4000 x 1500 pikseliä, jäsenkirjeeseen ja somekanaviin riittää pienempikin tarkkuus.

Itse kuvassa ei saa olla mitään tunnistetietoja, kuten nimeä tai päivämäärää. Lähettämällä kuvan kilpailuun annat samalla oikeuden kuvan käyttöön edellä mainituilla tavoilla. Varmistathan siis, että sinulla on täydet tekijänoikeudet lähettämääsi kuvaan. Mikäli kuvassa näkyy henkilöitä, jotka ovat kuvasta tunnistettavissa, tulee sinulla olla heidän suostumuksensa osallistua kilpailuun kyseisellä kuvalla ja luovuttaa kuva julkiseen käyttöön.

Kilpailu on avoin kaikille Porin Seudun Ekonomien ja Porin kyltereiden jäsenille. Kilpailuun osallistutaan lähettämällä digitaalinen valokuva (.jpg, .jpeg tai .png) sähköpostitse info(at)porinseudunekonomit.fi kilpailun aikana, 31.7.2020 mennessä. Kirjoita otsikkokenttään "valokuvauskilpailu" ja viestikenttään oma nimesi, osoitteesi, puhelinnumerosi sekä valokuvan / valokuvien nimet.


Voittajakuvat julkaistaan jäsenkirjeessä ja palkinnot jaetaan rapujuhlilla 18.9.2020.