Lomahuoneisto Levillä myyty 2.2.2024

Porin Seudun Ekonomit omisti hallintaviikkoja Levillä sijaitsevasta lomahuoneistosta 2017-2024. Jäsenetuihin kuului mahdollisuus osallistua mökkiviikkojen arvontaan. Vuosikokouksessa 19.10.2023 päätettiin luopua huoneiston omistuksesta. Myynti tapahtui 2.2.2024. Tarkoituksena on löytää korvaava kohde ja jatkaa jäsenetua niin pian kuin mahdollista. Ehdotuksia ja toiveita saa esittää hallitukselle. Tavoiteaikatauluna on esitellä vaihtoehtoja vuosikokouksessa 2024.

Levin kohde oli tällainen:

Kiinteistö Oy Taruilevi 2 os. Nuotinvieri 16 99130 Sirkka, huoneisto B1 (56m2 hirsirun­koinen paritalo, majoitus 6:lle, tupakeittiö, alakerrassa yksi makuuhuone, yläkerrassa sängyt neljälle henkilölle, pesuhuone, sauna, kuivauskaappi, parvi, parveke, lämmitystolpallinen autopaikka, suksien huoltotila, maalämpö). * Ks. erillinen liite huoneiston varustuksesta.
LOMAHUONEISTON VARAUSKÄYTÄNNÖT

Lomahuoneiston ennakkovaraus v. 2023 tapahtuu ilmoittautumalla arvontaan 25.9.-15.10.2022 välisenä aikana. Arvontalomake on toimitettu jäsenille sähköpostitse 25.9.2022. Lomaviikot arvotaan hallituksen kokouksessa 17.10.2022 ja voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti 26.10. mennessä. Vuoden 2023 hallintaviikot ovat 2, 8, 14, 20, 26, 32, 38, 44 ja 50.

Osaomistushuoneiston hallinnasta on laadittu osaomistussäännöt sekä viikkoluettelo.

Ensisijainen varausoikeus on yhdistyksen jäsenillä, jotka eivät ole aikaisemmin käyttäneet lomahuoneis­toa. Toissijainen varausoikeus on yhdistyksen jäsenillä, jotka eivät ole käyttäneet huoneistoa kahden edelli­sen vuoden aikana. Kolmantena varausoikeus yhdistyksen niillä jäsenillä, jotka ovat käyttäneet huoneistoa kolmen viimeisen vuoden aikana.

Lomahuoneiston varaus- ja käyttöoikeus on Porin Seudun Ekonomien jäsenillä.  Vuokralai­nen vastaa huoneiston hallinnasta varausviikolla. Vuokralainen ei saa vuokrata huoneistoa eteenpäin, eikä lomahuo­neistoa saa luovuttaa muiden ihmisten käyttöön, mikäli on itse estynyt käyttämään varausta. Esteen sattuessa otathan yhteyttä Porin Seudun Ekonominen hallitukseen.

Lomahuoneiston käyttöoikeus alkaa hallintaviikkoa edeltävänä sunnun­taina kello 12:00 ja päättyy hallintaviikon sunnuntaina klo 10:00.
VARAUS- JA MAKSUEHDOT

Lomaviikkojen arvonnan voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Huoneiston ennakkovarausmaksu on maksettava vahvistetun varauksen jälkeen Porin Seudun Ekonomien pankkitilille (Nordea: FI73 1115 3000 3954 95 (BIC: NDEAFIHH). Ennakkovarausmaksun suuruus on 30% varauksen kokonais­hinnasta, kuitenkin vähin­tään 50,00 euroa. Huoneiston varaus vahvistetaan ennakkovarausmaksun suorittamisen jälkeen.

Varausmaksun loppusumma on maksettava kokonaisuudessaan viimeistään 30 vuorokautta ennen hallintaviikon alkua. Jos varaus tehdään lähempänä kuin 30 vuorokautta ennen hallintaviikon alkua, on koko varausmaksu maksettava kokonaan kerralla. Laskun maksamatta jättäminen ei ole peruutus, mutta antaa kuitenkin Vuokranantajalle oikeuden perua varauksen.PERUUTUKSET

Vahvistetut varaukset on peruutettava viimeistään 30 vuorokautta ennen vuokraviikon alkua. Varausmaksua ei palauteta, jos peruutusaikaa ei noudateta tai huoneisto jää vuokraa­matta.  Peruutus katsotaan tapahtuneeksi sillä hetkellä, kun tieto peruutuksesta on tullut yhdis­tyksen hallitukselle.  Kesäkuukausien osalta (kesä-, heinä- ja elokuu) peruutukset on tehtävä vii­meistään toukokuussa, muutoin varausmaksu pidätetään. Porin Seudun Ekonomit ry:llä on oikeus peruuttaa varaus, mikäli varausmaksua ei ole maksettu kokonaisuudessaan 30pv ennen varaus­jakson käynnistymistä.

Pakottavan esteen (Force Majeure) sattuessa, vuokralainen on oikeutettu saamaan rahansa takaisin lukuun ottamatta ennakko­varausmaksua. Peruutus on tällaisissa tapauksessa tehtävä välittömästi. Peruutuksen syystä on toi­mitettava luotettava selvitys 14 vuorokauden kuluessa peruutuksesta. Peruutus on tehtävä ennen hallintaviikon alkua.

Mikäli vuokranantaja tai vuokralainen onnistuu saamaan uuden vuokralaisen 30 vuorokautta ennen varausjakson alkua, varausmaksu palautetaan kokonaisuudessa vuokralaiselle. Varausjakson lyhentämi­nen alun perin sovitusta vuokra-ajasta ei oikeuta hinnanalennukseen.

Vuokranantajalla on oikeus perua varaus, mikäli kyseessä on ylivoimainen este tai huoneiston omis­tajasta riippumaton este (esim. palo- tai vesivahinko). Vuokranantajan peruessa varauksen, on vuok­ralaisella oikeus saada maksamansa varausmaksu kokonaisuudessaan takaisin. Vuokranantajalla ei kuitenkaan ole velvollisuutta hankkia korvaavaa majoitusta vuokralaiselle.

AVAINTEN LUOVUTUS JA PALAUTUS

Ohjeet avaimen noutamisesta sekä ajo-ohje kohteeseen toimitetaan vuokraajalle seitsemän (7) päivää ennen varausjakson al­kamista. Vuokranantajalla on oikeus periä avaimen katoamisesta aiheu­tuneet kulut vuokralaiselta (esim. oven avaus, lukkojen uudelleensarjoitus ja uudet avaimet).
HUONEISTON SIIVOUS

Vuokralainen vastaa huoneiston siivouksesta varauksen aikana. Vuokralaisen vastuulla on astioiden tiskaaminen sekä roskien vienti jätekatokseen ennen varausoikeuden päättymistä. Loppusiivous sisältyy vuokrahin­taan.  Loppusiivoukseen sisältyy lattioiden imurointi ja pyyhintä, pölyjen pyyhintä sekä keittiön, pesuhuoneen, saunan ja WC:n pesu. Jos huoneisto on erityisen sotkuinen, likainen tai siellä on rikottu jotain, vuokralainen on velvoitettu korvaamaan aiheuttamansa vahingot kaikissa vahinkotapauksissa. Eri­tyisen sotkun esim. oksennuksen siivouksesta veloitetaan erillinen siivousmaksu. Tupakointi ja lem­mikkieläimet on ehdottomasti kielletty huoneistossa!VAHINGONKORVAUS

Vuokralainen on velvollinen ilmoittamaan huoneistossa tapahtuvista vahingoista ja irtaimiston rik­koontumisista sekä rakenteiden tai irtaimiston sotkeentumisesta viivyttelemättä huoltoyhtiölle tai vuokranantajalle. Vuokralaisella on oltava kotivakuutus, josta voidaan tarvittaessa korvata vuokra­laisen itse aiheuttamia vahinkoja. Vuokralainen on vastuussa yhdistyksen omaisuuden hallinnasta koko varausjakson ajan. Mahdolliset väärinkäytökset käsitellään Porin Seudun Ekonomien hallituk­sessa tai tarvittaessa Satakunnan käräjäoikeudessaLOMAHUONEISTON VARUSTUS

Koneellinen keittiö:

 • Astiasto 8:lle hengelle (sis. Mukit, asetit, ruokalautaset, puurokupit, aterimet, juomalasit, vesilasit, viinilasit, snapsilasit sekä konjakkilasit)
 • Ruokapöytä ja kuusi (6) tuolia
 • Uuni, liesituuletin
 • Astianpesukone
 • Jääkaappi, pakastinlokero
 • Mikroaaltouuni
 • Kahvinkeitin, vedenkeitin
 • Leivänpaahdin

Olohuone:

 • Vuodesohva
 • TV-tuoli
 • 32” digi-tv
 • Radio-CD –soitin
 • DVD-soitin
 • Takka

Vuodevaatteet 8:lle hengelle

 • HUOM. Ei sisällä liinavaatteita. Varattavissa etukäteen 20Eur/hlö/vko

Pesutilat/Sauna

 • Pyykinpesukone
 • Vaatteiden kuivauskaappi

Muut:

 • Höyrysilitysrauta
 • Silityslauta
 • Imuri
 • Hiustenkuivain
Nuotinvieri 16 B1 lomahuoneisto (1/2)
Nuotinvieri 16 B1 lomahuoneisto (2/2)